In memoriam Jan Vriezen

Op zaterdag 12 april jl. kregen wij het schokkende bericht dat ons gewaardeerd lid en instructeur Jan Vriezen aan de gevolgen van een hartinfarct is overleden. Een grote klap voor de familie en voor ons. Jan had op vrijdagavond nog gezwommen en meegeholpen met de toets voor de 1* duikers in opleiding in het clubhuis.
Jan is op 1 juli 1994 lid geworden van duikclub Silent World en was van meet af aan een enthousiast duiker, maar bovenal een echt verenigingsmens die zich met ziel en zaligheid inzette voor onze vereniging.
Meedoen met alle duikactiviteiten en altijd helpen. Vanaf het begin kwamen Karin en de kinderen mee om met elkaar een hoop gezelligheid te beleven rondom de activiteiten en met alle andere leden.
De duikcarrière van Jan heeft een vlucht genomen binnen de club. Zo werd hij 4* duiker en volgde de opleiding tot 1- en 2-sters instructeur. Hierna is hij een zeer actieve instructeur binnen de opleidingen van onze club geworden.
Maar niet alleen als instructeur zette Jan zich in, ook de vereniging was hem zeer na aan het hart gelegen. Zo heeft hij een zeer groot deel bijgedragen aan het bouwen van ons clubhuis. Daar heeft hij, samen met zijn zoon Mark, heel wat uren in zitten. Het resultaat is iets om trots op te zijn.
Dat duiken een groot goed is binnen de familie Vriezen bleek wel toen ook Mark zich aanmeldde bij onze club. Vader en zoon samen duiken, hoe mooi kan het zijn. Dat hebben zij dan ook veelvuldig gedaan toen Mark zijn brevet haalde, getuige alle foto’s die er van zijn.
Wij zullen een zeer betrokken lid en een goede vriend heel erg missen in onze club en wensen Karin, Mark en Maartje, Tim en Kelly en de rest van de familie veel sterkte in de komende moeilijke periode.